НОВОСТИ

———–

Реномираниот бренд nVent HOFFMAN во Лекс Електрик

Реномираниот бренд nVent HOFFMAN е водечки дизајнер и производител на системи кои безбедно и сигурно ги заштитуваат електронските контроли и ...
ПОВЕЌЕ ...

Промоција за технички прирачник и презентирација на опрема наменета за употреба во потенцијално експлозивни атмосфери

Промоција за технички прирачник “ Oпрема и заштитни системи кои се наменети за употреба во потенцијално експлозивни атмосфери” од авторите ...
ПОВЕЌЕ ...

HENSEL презентација во Лекс Електрик

Почитувани можете да погледнете галерија и линк видео од нашиот настан што беше организиран од Лекс Електрик и Hensel во ...
ПОВЕЌЕ ...

Посета на студенти од ФЕИТ на HENSEL презентација во Лекс Електрик

Компанијата Лекс Електрик (https://lekselektrik.com.mk), со која Факултетот за електротехника и информациски технологии има потписано меморандум за соработка, на ден 18 ...
ПОВЕЌЕ ...

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ” HENSEL “

Почитувани, Ние како '' Лекс Електрик'' сакаме и официјално да Ви ја претставиме соработката со "Hensel GmbH " Германија, еден ...
ПОВЕЌЕ ...

ИНФО ДЕН – КОЧАНИ

Почитувани, На ден 06.11 2019 во организација на фирмите "Теком ДОО" Кочани и "Лекс Електрик ДООЕЛ" Скопје се одржа Инфо ...
ПОВЕЌЕ ...