Работно време: Пон-Пет: 8:00-16:30 ; Саб: 8:00-15:00

Качанички пат "1550" бр.8, 1000 Скопје

++ 389 2 3097 132

lekselektrik@t-home.mk info@lekselektrik.com.mk

BAKS – PNK КАНАЛ KFL400H60/3

Description

Дополнителни информации

– систем без спојници
– брзо и лесно склопување
– стабилна врска со кликнување
– длабокото втиснување на дупките на дното ја зголемува цврстината на фиоката
– густата перфорација со ребра обезбедува одличен пренос на топлина и е дизајнирана на овој начин,
за да овозможите фиоката да се инсталира на држач BAKS на кое било место
– отворите Ø8,5 широки до 50 mm и Ø11 до 100 mm во долниот дел на коритото дозволуваат
суспензија на шипка со навој.
– предложените замени имаат слични параметри на јачина