Вангел Нечевски Бр.8, Визбегово, 1000 Скопје

++ 389 2 3097 132

info@lekselektrik.com.mk

Adela-A 10W LED 850lm 4000K

Adela-A 10W LED 850lm 4000K 38° 230V IP20 боја : црна, код : LID14989

Description

Adela-A 10W LED 850lm 4000K 38° 230V IP20 боја : црна

Внатрешна трифазна шинска спот светилка, комплет со драјвер.

EAN-код 5291889053897
Нето должина 147,00мм
Нето дијаметар 55,00мм
Нето тежина 0,95 кг
Производител 06-One Light
Светлосен флукс 850lm
Светла боја Ладно бело
Температура на боја 4000К
Индекс на рендерирање на боја ≥80
Затемнувач бр
Класа на заштита I
IP степен на заштита IP20
Сијалица вклучена Да
Приклучок за сијалица LED платина
Агол на емисија 38°
Моќност 10W
Номинален напон AC 230V
Начин на монтирање Проводна шина
Опис на боја црна
Материјал Алуминиум

Напомена : Продуктот го има и во други поголеми и помали спецификации.