МАГАЦИН СО НАД 18000 ПРОИЗВОДИ

  • ” Лекс Електрик ” располага со магацински простор со над 18 000 производи. Во него можете да најдете производи кои секојдневно се користат во индустријата, електриката, електрониката од сите реномирани брендови признаени во оваа област, кои ги поседуваат сите сертификати кои ги задоволуваат стандардите кои се бараат.