Зачлени се:

Билтен …. секој пат исто? Со нашиот билтен не!

Не пропуштајте ги тековните настани и специјалните понуди повеќе! Секогаш бидете во тек со понудите или промените со нашиот редовно испратен билтен и само со клик бидете поврзани со сите понудени производи и страници.

* Во согласност со Општата регулатива за заштита на податоците (GDPR), ние ја исполнуваме нашата обврска да ве известиме за нашата Изјава за заштита на податоците согласно ДДП..

Се разбира, ако сакате можете да се откажете од нашата листа со пораки.

Добијте го билтенот на ЛЕКС ЕЛЕКТРИК

ЗАЧЛЕНИ СЕ:
Пол
Избери: *
reCAPTCHA