Работно време: Пон-Пет: 8:00-16:30 ; Саб: 8:00-15:00

Качанички пат "1550" бр.8, 1000 Скопје

++ 389 2 3097 132

lekselektrik@t-home.mk info@lekselektrik.com.mk

ИЗЛОЖБЕН САЛОН

Прошетај виртуелно во изложбениот салон на Лекс Електрик… Со еден клик со сигурност до вашиот потребен производ онлајн.

Кликнете на сликата и пристигнете во нашиот изложбен салон…