Новости

Новости и информации
5
Март

ИНФО ДЕНОВИ 2014

  • Автор: Едитор
  • Категорија: ИНФО ДЕНОВИ

Информативниот ден во организација на Лекс Електрик и Schrack се одржа на 16 октомври 2013 година во Голд Клубот во Скопје. Во оваа пригода Лекс Електрик беше домаќин на истакнатите гости од Schrack Виена: г. Josef Gattermayer и г. Kruno Ozanić, г. Ненад Ребиќ од Schrack Србија, како и на многу наши клиенти. За време на настанот, на посетителите им беше презентирано обемното портфолио на Schrack. Schrack инфо денот беше отворено со краток брифинг за профилот на компанијата, а продолжи со презентација за на енергетско-индустриските решенијата на Schrack како и нивните решенија на полето на мрежната технологија. Формалниот дел на настанот беше завршен со пригоден збор на генералниот менаџер на Лекс Електрик г. Зоран Лековски, по што продолжи неформалното дружење со клиентите.

Соработници