Лекс Електрик

Дел од производите кои ги нуди Лекс Електрик

Ормари

Ормари од сите димензии

Метални, Полиестерски, RACK, Сите видови ормари...

ОРМАРИ
Каталог...
Прекинувачи,Штекери...

Модуларна програма

Штекери, Прекинувачи, Модуларни од програмата на VISIO45

Расвета

Расвета

Повеќе решениа на осветлување...

Осветлување
Повеќе...
Индустрија

Автоматика

Автоматски осигурачи, Фид склопки , раставувачи ...

Новости

Најнови вести и информации за нас, нашите партнери и производи.

Соработници